Nieuwboer Internationaal Transport B.V.

Jong & dynamisch

Over ons

Al van kinds af aan is oprichter Cees Nieuwboer in aanraking geweest met de transportsector. Nadat hij ruim 10 jaar lang dagelijks als internationaal chauffeur heeft gewerkt maakte hij de overstap naar de autobranche alwaar hij het garagebedrijf van zijn vader overnam. De vele contacten van Cees in de transportbranche leidden er echter toe dat hij nog veel in aanraking bleef komen met de transportbranche en zelfs nog regelmatig als chauffeur insprong.

Sporen verdiend

De sporen die Cees Nieuwboer in de transportbranche heeft verdiend hebben ertoe geleid dat hij nog veelvuldig werd benaderd voor chauffeurswerk. Hij maakte de keuze om naast het garagebedrijf ook de transportbranche weer in te stappen en startte in 2009 Nieuwboer Transport.

Groot door klein te blijven

Het bedrijf is in een paar jaar tijd indrukwekkend gegroeid. Flexibiliteit en kwaliteit staan aan de basis van ons bedrijf en onze klanten roemen ons om deze eigenschappen. Goed overleg en heldere communicatie is in de transportbranche een groot gebrek. Nieuwboer Transport stelt beide pijlers dan ook centraal bij elke opdracht. Om diezelfde flexibiliteit en kwaliteit te kunnen blijven leveren willen wij klein blijven.

Ervaren chauffeurs

Wij werken enkel met eersteklas ervaren chauffeurs die uiteraard over alle benodigde papieren beschikken. Daarnaast beschikken wij over een verzorgd wagenpark voor een representatieve uitstraling.

Contact

Nieuwboer Int. Transport b.v. | Conradsweg 1 | 8064 PP Zwartsluis | Tel: +31 (0)6 29 05 28 82 | E-Mail: info@nieuwboertransport.nl